Kesäniska

Runoilija päivÄ Gekko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2003
Viimeksi paikalla: 29.6.2017 11:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kylmä kaakao
 verannalla varjoa

rusketusraidat niskassasi,
  vahvassa niskassasi

Niskavillat juuri ajeltu,
  vahvasta niskastasi

Niin ja minä tekisin mitä vain
      tekisin mitä vain

jotta saisin suudella rusketusraitasi,
  vahvasta niskastasi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

No jos ei tuo onnistu, niin voithan aina nauttia palan tiikerikakkua kaakaosi kanssa.
Kesäinen, lempeän eroottinen, aivan lumoava runo.
Jo nimi on valloittava.

Vahvaa tulkintaa.

 

Käyttäjän kaikki runot