Dead end

Runoilija päivÄ Gekko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2003
Viimeksi paikalla: 29.6.2017 11:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sielun juoksuhiekka

    jota saa yrittää täyttää



-huomiota, hyväksyntää



sisimmän musta-aukko

    imee itseensä



 kaiken valon, ehjän



pohjaton kaivo



-rakkautta, rukouksia







Eikä sen pohjaa näy

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa sielusi kirjoitusta lisää vaa <3

 

Käyttäjän kaikki runot