Sielun renessanssi

Runoilija päivÄ Gekko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2003
Viimeksi paikalla: 29.6.2017 11:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluan Sinut

vuosirenkaisiini

Sinusta alkaa minun ajanlaskuni
    -en ollut Sinua ennen edes olemassa

Kuljien elävien kuolleiden joukossa
     oikea zombiekuningatar


Armahtajani
Pelastajani


Sinä toit minulle palan taivasta.


Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi Anu tää on upea.
Hienosti viet historiaan kaikilla kielikuvillasi.
Vau.

Upea!

Erityisesti runon alkupuoli miellyttää. Vuosirenkaat... Tule mieleen CMX:n Puuvertaus. Henkilökohtaisten kokemusten takia myöskin tuo zombiekuningatar luo mielenkiintoisia mielikuvia. Hyvä runo!

 

Käyttäjän kaikki runot