Päiväkoti

Runoilija Replica

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Itkien juoksin pois

Pysäkillä ihmiset tuijottivat
(liian)
pitkään
Olisin minäkin katsonut

Halasin ja suukotin
Suukotin ja halasin

Poika sanoi:
"Mutta kun mä en tahlo että sä meet"
Ja minä itkin

Äiti viittilöi:
"Soitellaan!"
Minä itkin ja nauroin

Lähtemisen haikeus ja vaikeus
Mistä ne tulevat?
Vietettyjä kuukausia yli yhdeksän
Kiintymystä
Pirullisia sanoja
Lempeitä lauseita

Loistava työtodistus

Ehkä minusta pidettiin
siellä,
missä lapset antavat suukkoja
Työkaverit halaavat
ja itkevät

Siellä, missä
minä itkin ja nauroin paljon

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Liikuttava tosiaan, tässä on hieno tunnelma.
Pienet lapsethan ovat niitä kaikkein aidoimpia, puhtaimpia ja viattomimpia.
Ei sellaisia taida vanhemmista ihmisistä enää juurikaan löytyä.

Todella lämpöinen tunnelma ja liikuttava on runosi.

Ihanaa, päiväkotirunoja! Tunnistan runon kiintymyksen. Joskus joku sanoi, ettei ole tervettä, jos viikonloppuisin kaipaa töihin. Minä ainakin kaipasin useinkin. Pk:t ja koulut ovat mahtavia työpaikkoja.

Ihana, kaunis runo. Lapset ovat niin aitoja ja tosia. Ei valhetta lain. Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot