Kun tarhassa lapsia ulos puetaan...

Runoilija Replica

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ole hiljaa
Älä huuda
(En kuule mitään)
Älä rimpuile
Tämä voisi olla helpompaakin
(Mikset nyt vain voisi totella)

Pue päällesi
Yritä edes
Vetoketjua et saa,
tiedän sen
Minä autan

Missä on kengät
Etsi ne
Etsi
Etsi
Vaaleanpunaiset
Kukalliset
Siniset
Batmanit
Tuo ne minulle

Älä töni toista
On niin pienikin vielä
Sinä iso tyttö
(Johan sinä kaksi vuotta täytit)

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosi suloinen<3

 

Käyttäjän kaikki runot