En vastaisi kuitenkaan.

Runoilija Replica

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tässä hiljaisuudessa piileksii
peukalonpään kokoinen
kysymysmerkki

Hänen kysymysmerkkinsä
Minun vastaamattomuuteni

Uteliaisuutta vai tiedonjanoa,
mihin raja vedetään?
Mihin hän rajansa vetää?

En minä vastaa
En osaisi, vaikka vaatisi.

Eihän minun edes tarvitse.

Puheensorinan keskeltä,
sinivihreiden silmien takaa,
kysymysmerkki.

Hiljainen,
mutta minä tunnen sen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onpas hyvä runo. Varsinkin tuo peukalonpään kokoinen kysymysmerkki saa sydämen hyppäämään yhden kerran enemmän. Tykkään kyllä.

 

Käyttäjän kaikki runot