Nimetön

Runoilija Replica

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Halusin tai en
on tässä elämä
oma
niin pieni niin suuri

Samat rattaat pyörivät vieläkin

Niin näin alamäessä ja
ylämäessä ei ollenkaan

Samaa kylänraittia

Yhtä hyvin tai huonosti kuin
vuoden päivät sitten
Nyt niitä taakseni kun katson

Halusin tai en

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot