Eksyksissä

Runoilija riimiratsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Boys don´t fall in love with sad girls like me.
 

Olen eksynyt elämän varjoihin.
Hukkunut kaikkiin valheisiin.
Turhautunut ihmisiin jotka pettää,
jotka maton jalkojeni alta vetää.
Joskus luulin, että kuolema kuittaa kaiken,
nyt yritän uskoa, että elämä on elämisen arvoinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen, pettynyt olotila.
Onneksi hyviäkin ihmisiä löytyy
ja elämä on elämisen arvoista.

 

Käyttäjän kaikki runot