Nimetön

Runoilija tunteellinen siili

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2003
Viimeksi paikalla: 14.9.2016 21:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pieni, pyöreä pimeän runtelema enkeli....
 

Palelen.
On ylläni peitto, viltti
ja untuvatäkki.
Makaan kohmeessa
ja tärisen.
Viluissani kauttaaltaa vapisen.

Varpaani ovat jäässä,
ei niitä edes pirtsakat villasukat lämmitä.
Katse peiliin paljastaa totuuden.
On huulien väri sininen.

Tuntuu kuin vereni jäätyisi suoniini.
Kalina kuuluu hampaistani.
Haluaisin pois jo päästä,
yksinäisyyden syväjäästä.

Kuka toisi minulle auringon.
Nuotion lähelleni.
Tai edes kynttilän liekin vierelleni.
Kuin sadun tulitikku tyttö koen olevani.
Onko minunkin kohtaloni:
Jäätyä kuoliaaksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voihan vilu sentään...

Lie tuo flunssa iskenyt jos noin hampaat lyö loukkua..

Sydämen loputon liekki, ei sekään lepata, jos ei välillä tankata.

Älä jäädy- talvipesästä on hyvä ponnistaa ensi keväänä.

 

Käyttäjän kaikki runot