viikosta toiseen

Runoilija tuisku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ikävöin kaksi iltaa, yhden päivän.

Turrun ikävään kolmantena.

Neljäs päivä on helpompi.

Viidentenä en enää huomaa poissaoloasi.

Kuudentena tunnen taas kätesi kädessäni, huulesi huulillani.

Seitsemäs menee kuin siivillä, kanssasi, vieressäsi.

kahdeksantena kaikki sulkeutuu.
Numero yksi on edessäni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

näin se menee, valitettavasti. kiva <3

 

Käyttäjän kaikki runot