Täydellinen

Runoilija tuisku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sanot hajoavasi.
Pienen pieniksi palasiksi rantahiekkaan.

Muistathan, kun käskit minua olemaan vahva.
Kun et antanut minun murtua.

Nyt on sinun aikasi.
Olla heikko.

Ja olen tässä, luonasi.
Tuen, kun luulet kaatuvasi.

Sillä sinä olet erityinen.
Paras ystäväni, ja kaiken lisäksi täydellinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tästä tykkään,
suosikkeihin

 

Käyttäjän kaikki runot