Löytämättä niitä enää ikinä

Runoilija tuisku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Maalattu musta pinta huokuu voimaa jalkojeni alla.
Sadat tässä kävelleet, jättääneet jälkensä.
Tuskansa.
Ilonsa.
Punaisten samettiverhojen pehmeys, turva.
Olen tässä, teille.
Olematta itseni.
Tälle mustalle puulattialle jätän tuskani, suruni.
Samettiverhojen varjoon hukutan rakkauteni.

Löytämättä niitä enää ikinä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tässä on hyvä tunnelma. Pidän

 

Käyttäjän kaikki runot