Nyt ja Aina

Runoilija tuisku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuuntele hetki!

Rakastan sinua.
Huomenna ehkä vieläkin enemmän.

En osaa kiittää.
Kaikesta mitä olet vuokseni tehnyt.

Olethan kanssani.
Vielä silloinkin, kun kaikki kaatuu.

Tule syliini.
Olet rakastanut minut ehjäksi.

Nyt on minun vuoroni olla tässä.
Nyt.
Aina.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot