Tuntematon

Runoilija tuisku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä olet jossain,
rajojen ulkopuolella.

Kuka sinä olet?

Minä elän elämääni,
tietämättä kaikesta.

Kuka minä olen?

Jos olisit ollut luonani,
minä en olisi minä.
Jos tulisit takaisin,
toteaisinko,
olen kuin sinä?

Mahdollisuutta vailla

ja tarvitsematta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot