Luulet tuntevasi minut

Runoilija Merete

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitään ei ole jaettu yhtä oikeudenmukaisesti kuin tervettä järkeä - kukaan ei tunnusta tarvitsevansa sitä lisää. Muusikkotytsy, joka yrittää vääntää paperille joskus muutakin fiksua kuin nuotit =)
 

Tiedätkö mitä minä teen silloin
kun sinä nukut ?
Näppäilen kitaraasi ja hyräilen hiljaa
- niin hiljaa, ettet sinä herää.
Et edes tiedä minun osaavan soittaa.
Tiedätkö, mitä teen kun et ole kotona?
Poistan pahaa oloa sisältäni,
jota et tiedä siellä olevankaan.
Teen sen itkien,
se paitanikin kastui kyynelistä,
ei tiskivedestä.
Etkä edes tiedä minun osaavan itkeä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin, jokainen meistä piilottaa jotain itsestään... toisinaan kätkemme sen niin, että sitä ei löydykään.

Onnea syntymäpäiväsi johdosta.

 

Käyttäjän kaikki runot