Luet minua

Runoilija Merete

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitään ei ole jaettu yhtä oikeudenmukaisesti kuin tervettä järkeä - kukaan ei tunnusta tarvitsevansa sitä lisää. Muusikkotytsy, joka yrittää vääntää paperille joskus muutakin fiksua kuin nuotit =)
 

Avasin itseni sinulle ja sinä arastellen minua luit.
Tuntui kuin olisin ollut teinitytön päiväkirja
ja sinä sille tunnustettu ensirakkaus.
Sivu sivulta minua selailit,
kirjain kirjaimelta kartoitit,
yhä tutummin tunnustelit tarinaani.
Nyt vuosien jälkeen tunnet minut
lähes kannesta kanteen,
mutta joka kerta kun avaan sinulle lehteni,
näen kasvoillesi syttyvän palon,
lukemisen intohimon.
Ja joka ikinen kerta,
kun syvennyt lauserakenteisiini,
löydät uuden vivahteen tekstistäni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot