Elämän Ihme

Runoilija Merete

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitään ei ole jaettu yhtä oikeudenmukaisesti kuin tervettä järkeä - kukaan ei tunnusta tarvitsevansa sitä lisää. Muusikkotytsy, joka yrittää vääntää paperille joskus muutakin fiksua kuin nuotit =)
 

Kun sinä synnyit, itkimme kilpaa.
Minä ilosta ja onnesta,
sinä varmaan järkytyksestä.
Katsoin sinua ja ymmärsin,
mitä on rakkaus ensisilmäyksellä.

Selite: 
Tantilta Nikolle...
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo, jonka välittämään tunnelmaan on helppo yhtyä.

Mukavaa syntymäpäivää!

Kovin kaunista..

 

Käyttäjän kaikki runot