Hyviä Öitä

Runoilija satusi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2003
Viimeksi paikalla: 28.3.2022 15:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aurinkoa päiviin! ...ja tietenkin, ENKELEITÄ.
 

Hyviä öitä ystäväni,
kun talvipäivän pimeys yön pimeydeksi muuttuu.
Kun valot sammuu, kun kaupunki nukkuu.

Hyviä öitä,
kun painuu tyynyyn pää
ja joku vielä viestillään hämmentää.
Kun koitat pääsi tyhjentää,
vaikka mielessä myllertää.

Hyviä öitä,
kun kylkeäsi käännät, kellon soimaan väännät.
Kun silmäsi suljet ja kohti untenmaita kuljet.

Hyviä öitä ystäväni,
kun joulu lähenee ja ilmat kylmenee,
kun mennyt vuosi loittonee,
kun muistot lämpöiset viilenee.

Hyviä öitä,
kun hiljalleen sataa lunta,
ole huoletta, enkeli vartioi sinun unta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jukra miten kaunis. Ei nätimmin voisi unia toivottaa.

 

Käyttäjän kaikki runot