luomisen tuska

Runoilija satusi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2003
Viimeksi paikalla: 28.3.2022 15:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aurinkoa päiviin! ...ja tietenkin, ENKELEITÄ.
 

Miks on niin vaikea kirjoittaa onnestaan,
tarvitaanko aina melankoliaa.
Usein olen yrittänyt,
mutta lopulta vain paperille piirtelemään päätynyt.
Ehkä olenkin kertonut kaiken Sinulle,
enkä enää paperille.
Vaan en tahtoisi paperiakaan unohtaa,
on se ollut korvaamaton lohtu aikoinaan.
Mutta kuka opettaisi onnestaan kertomaan
vai taikauskoako tää on vaan,
sillä niinhän sanotaan:
"kellä onni on, se onnen kätkeköön"...
-se sydämessäin siis säilyköön.

Selite: 
paperi takasin kaveriksi-projekti käyntiin... :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno

Hieno

Hieno

Hieno

Hieno

 

Käyttäjän kaikki runot