Nimetön

Runoilija Egeia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

juon kahvini maidon kera / kastelen kaktukseni kun on tarve / kirjoituspöytäni on puuta / olen harvemmin rehellinen itselleni / omenat jätän kuorimatta / laittomat käsiaseet piilotan kaappiin / rakastajat puolestaan parvekkeelle / muuta?
 

laita pyykkikone päälle
siivoo makuuhuoneen lattia
tuuleta sun räsymatto
etsi radiosta kanava

pese tiskit eiliset
pyyhi pöytä huolella
ehkä sua jo väsyttää
keitä vahvaa kahvia

se on tää lauantai
se on lauantai
sun päiväsi
lauantai

korkkaa nyt se eka pullo
suihkuun mene ajoissa
tuoksuvaa on saippuasi
kainalot voit ajella

laita hame lyhyempi
parfyymia kaulalle
korsut laukun sivutaskuun
pullon kautta pihalle

se on tää lauantai
se on lauantai
sun päiväsi
lauantai

baarin hämy, tekousva
löydät sieltä pelastusta
tyhjä sydän, tuoppi täynnä
taas saat tuttuun pöytään käydä
mainostuhkis, pikimusta
tyttö kaipaa lohdutusta

se on tää lauantai
se on lauantai
sun päiväsi
lauantai

Selite: 
tehtävänä oli matkia jonkun tyyliä. minä matkin samuli putroa. putro on hienoutta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosi upea!
Voin kuulla Putron äänen taustalla.
Tuli "Elämä on juhla"-biisi mieleen.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Egeia nimetty. 28.7.2007 1 Runo
Egeia leikki neljälle 11.4.2006 0 Runo
Egeia Rolf, Untamo tai Ikaros 13.1.2006 1 Runo
Egeia kyllä 11.1.2006 1 Runo
Egeia helmikuu 14.3.2005 1 Runo
Egeia transformaatio 10.2.2005 0 Runo
Egeia Nimetön 10.2.2005 1 Runo
Egeia 39 9.12.2004 0 Runo
Egeia käki 2.12.2004 3 Runo
Egeia Nimetön 4.11.2004 0 Runo