Arvet yhdestä yöstä kanssasi

Runoilija Lila

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minun kehoni on lintu ilman siipiä joka yrittää lentää halki taivaankannen saavuttamatta määränpäätä
 

Mä pelkäsin niin perkeleesti miten pystyisin enää katsomaa sua silmiin. Aina kun sain viestin nii mun sydän hyppäs voltteja ja mun vatsaa kouras.

Välillä kun olin yksin ajattelin sitä kuinka sun huulet painautu mun kaulaa vasten ja sitä kuinka sä katoit niillä anovilla silmillä pyytäen mua puhumaa mikä mua sattu.

Aina jokaisen minuutin jälkeen halusin sua enemmän ku pystyin edes kuvittelemaan.

Mä niin pelkäsin että tähänkö se jäis, oliko kaikki vaa hetken huumaa ja se huuma oli sulle yks yö. Mä vain niin toivoin et saisin vielä käpertyä sun kainaloon ja nukahtaa siihen hyvää oloo mikä mussa oli. Mä halusin kuulla sun äänen ja kokea joka suudelman uudestaan.

Mä olin niin pieni ja hento kun sua ajattelin kyynelien valuessa poskille ja siitä tyynylle.

Selite: 
kuusamo yritti koota mun ajatuksia kipinässä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot