Maalaa maailmani punaiseksi

Runoilija Lila

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minun kehoni on lintu ilman siipiä joka yrittää lentää halki taivaankannen saavuttamatta määränpäätä
 

Istun hiljaa ja kuvittelen sinut siihen viereeni.
Olet kiinni minussa ja hengityksesi kaiku kuuluu päässäni.
Lämpösi käteni vieressä tuntuu puhtaalta.
Sinun vartalosi yhtyessä minun vartalooni saa tunteeni värähtämään.

Minä pelkään juuttuvani tähän hetkeen jossa olet vain haavetta.
Haluaisin vain vavahtaa hereille ja huomata että olet siinä oikeasti.
Olisit vain lähelläni ja tuhisisit kuin pieni lapsi, silloin voisin kuiskata korvaasi: ''Maalaa maailmani punaiseksi''

Selite: 
Öm ?
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunis. Viimeinen lause sai miettimään. :)

Älä pelkää juuttuvasi, juuttuminen on joskus hyvästä :)

 

Käyttäjän kaikki runot