Salaisuus

Runoilija Lila

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minun kehoni on lintu ilman siipiä joka yrittää lentää halki taivaankannen saavuttamatta määränpäätä
 

Kolme sanaa ja pistin itseni likoamaan.

Halusin jatkaa ja töyssäistä sinutkin liikkumaan.

Askel askeleelta asfalttia taoin paljain jaloin.

Jokaisen sinisen mökin kohdalla käännyin katsomaan,
jospa sinä seuraisit.

Aina tuulen humistessa korvissa tarkistin puhlimeni, jospa sinä soittaisit.

Päästyäni vihreelle niitylle sinä seisoit vastassani ja kasvoillasi loisti hymy.

Linnut lauloivat ja sinä nauroit vatsaasi pidellen, poimit vain punaisia kukkasia ja heitit ne ilmaan minun kohdalla.

Vain se miten olit minua ennen perillä jäi ikuiseksi salaisuudeksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä oli ihana^^
jotenkin niin kivan salaperäinen, joutu monta kertaa lukemaan, että ymmärsi sen todellisen tarkoituksen=)

 

Käyttäjän kaikki runot