Arvet

Runoilija Lila

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minun kehoni on lintu ilman siipiä joka yrittää lentää halki taivaankannen saavuttamatta määränpäätä
 

Aamuisin kun jalkojani paleltaa.
Seisoessani kuistilla aamutuulen viheltäessä.
Lintujen viseryksen ja auringon paisteen keskellä
tunnen minäkin kipua.

Hakiessani uuden kupin kahvia.
Kahvin läikkyessä valkoiselle matolle.
Oven saranoiden narinassa ja hiljaisuuden laskeutuessa
minäkin tunnen kaipuuta.

Sulkiessani silmät ammeen pohjalla maatessa.
Vanhan radion särinässä ja tuulen vihellyksessä.
Auton tööttäyksen ja alakerran huudon jälkeen
minäkin tunnen pelko.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

onnetonta, ilotonta kaikessa herkkyydessään. Valitettavasti.
Kaunis ja tunteikas runo, oikein hieno

 

Käyttäjän kaikki runot