Tänä iltana

Runoilija reizend

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2003
Viimeksi paikalla: 25.2.2018 23:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.8.1987

 

Tänä iltana hieman viiniä maistella vois
Tämä ilta vie kaikki pienet pelkoni pois
Tänään en ajattele ja tunne yhtäkään
Illalla olen vain ulkona yksinään

Eilen jos uskoin jo liikaa tulevaan
Ja halusin aivan kaikkeni antaa
Eilen vain toiset syyttivät sormillaan
Eilen putosi lautanen lattiaan

Huomenna kukaan ei sano sanaakaan
Huomenna ilta on tehnyt tekojaan
Se odottaa tässä hymy huulillaan
Huomista ei ole olemassakaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän liikaa, aivan upea. Erityisesti tykkäsin ekasta säkeistöstä.

 

Käyttäjän kaikki runot