Nimetön

Runoilija reizend

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2003
Viimeksi paikalla: 25.2.2018 23:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.8.1987

 

Välitän teistä ja teidän sanoistanne
jos vain joskus niitä kuulisin
sanoisin teille samoin
jos antaisitte mahdollisuuden
sanomattomien sanojen takia
en pysty puhumaan muillekaan
yritän, mutten saa ääntäni kuuluviin
olen ajanut ihmisiä luotani
huudan mielessäni perään
mutta eihän ne kuule

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Samaistun.

Samaistun.

 

Käyttäjän kaikki runot