Toive

Runoilija reizend

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2003
Viimeksi paikalla: 25.2.2018 23:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.8.1987

 

meni kauan kun nousin huipulle
kurotin korkealle enkä huomannut aikaa
ne sanoivat ettei aikaa ole jos elää
mutta entä nyt? onko aika kadonnut vai eikö minua enää ole?

sanoin niille etten aio ajatella
kiipeän korkealle enkä katso alas
en enää muistanut mitä pelkään
ja nyt tiedän liiankin hyvin

en halua sinun sanovan mitään
en kaipaa sääliäsi tai oikeita neuvojasi
ei se tarkoita että tarvitsen sinua vaikka putoan
ei sen pitäisi tarkoittaa mitään

kunpa näkisit joskus minut

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot