Pieni ääni

Runoilija reizend

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2003
Viimeksi paikalla: 25.2.2018 23:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.8.1987

 

Kuuletko pienen ääneni?
se huusi ennen sinua
huuto juuttui kurkkuun
kimposi tyhjistä seinistä
Kuuletko hennon ääneni?
se kuiskaa nimeäsi
hiljaa huokaisee
särkyy henkäykseksi
Ajatuksiani et voi kuulla
minua et voi nähdä
ymmärrän sen nyt
kun sinua ei ole

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niimpä. menetyksen tajuaa vasta myöhemmin kunnolla.

nätti ja koskettava runo :) onnea :)

kaipausta....hienoa :)

Nätti runo, kosketti.

 

Käyttäjän kaikki runot