Runo sinusta

Runoilija puuenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Paperilla värisee alaston sydän häpeissään.

Jos löydät sen silmiesi alta,
laita se hellästi lämpimään.

Sillä sinut se on kohtalokseen valinnut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sykähdyttävä runo joka jää elämään luetun jälkeenkin.

Hieno traaginenkin on runosi.,

 

Käyttäjän kaikki runot