Nimetön

Runoilija puuenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä yönä
haparoin huulillani muotosi mieleeni.
Hymyäsi haalin itselleni hämärässä huoneessa.

Aamulla
kuvastasi oli tullut auringon kaltainen
Ja minussa oli hellyyttä
niin paljon,
että sydäntäni särki.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

nuo kolme viimeistä riviä on upea lopetus tälle :D

*Ja minussa oli hellyyttä
niin paljon,
että sydäntäni särki.*

Voi miten ihanasti runoiltu. :)

 

Käyttäjän kaikki runot