Kemijoki

Runoilija puuenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä rakastin sinua,
kun huusit minua hukkumaan.
Virtasi veisi niin nopeasti pois.

Ja olin niin katkera rannoile,
jotka suljit syliisi.
Kuohusi liuottaisi minut siniseen.

Minä itkin takiasi,
kun seuraavana päivänä olit laskeutunut uomaasi.
Etkä kutsunut minua enää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan älyttömän upea.

Oih, tämä on lumoava. Näen jo sieluni silmin, joen, joka todella lumoaa liikkeillään. Pidin kovasti, niin erilainen.

Vai että tälläistä Kemijoesta sitten.

kaunista, upeaa kirjoitusta... olen sanaton

 

Käyttäjän kaikki runot