Kaukana

Runoilija puuenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voi kuinka välillä kaipaan.

Ja sinä kuulet minut seinän toisella puolella,
heität kolikon ikkunaani ja otat ikäväni pois.

Kyllä!

Kävelen kanssasi kaupungilla ja annan sinun tehdä tästä talosta minulle kodin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Erityinen.

Pidin.

Erityinen.

Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot