Nimetön

Runoilija puuenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kerran kuussa
sillä samaisella juna-asemalla
paikalla, johon vaunu numero kaksi saapuu.

Oven kolahdus tuntuu sielussa asti.

Noin kaksi ja puoli tuntia on matkaa täydelliseen tyhjyyteen.

Tismalleen saman verran kuin hetken onneen!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno. Kolahdus tuntuu lukijassa asti

Taitavasti kuvattu tunne tässä. Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot