Valoton

Runoilija Ylva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sinä olet kyllä hivenen alfa-naaras, mutta jaat demokratiaa".
 

Varjoissa maan elämme,
pimeisiin nurkkiin pesimme,
talven viima kasvoilla,
tuli sisällämme.

Luomme oman kohtalomme,
tiemme valitsemme
askel kerrallaan
pimeyden siunaamana.

Emme huuda Jumalaa,
emme kiroa Saatanaa.
Kannamme vastuun
ja onnistumiset.

Meidän tiemme on valoton,
silti se on rikkaampi,
kuin monen muuun,
jotka valoa rakastaa.

Selite: 
Jotain yritti tulla ulos, ei oikein onnistunut luulisin ma.
Kategoria: 
 

Kommentit

mielestäni ihan onnistunut runo kyllä. hieno :>

 

Käyttäjän kaikki runot