Perhehelvetti

Runoilija Ylva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sinä olet kyllä hivenen alfa-naaras, mutta jaat demokratiaa".
 

"Eksynyt maailmaan toiseen", tiesivät.
Ettekö kertoneet maailman kauneudesta,
ettekö kehottaneet elämään,
vai vedittekö mukananne syöveriin?

"Veti ranteensa auki", kertoivat.
Ettekö uskonut minun voivan,
ettekö kuulleet avunpyyntöjä,
jotka suoraan teille sanoin?

"Hengen vei itseltään", sanoivat.
Etkö nähnyt lapsesi ahdinkoa?
Etkö välittänyt vai etkö vain
katsonut nähdäksesi minut?

"Rakkauden löytänyt", tiesivät.
Löysin valon pimeässä,
ei loiste teidän tuotosta,
vai oletteko te onnellisia puolestani?

Selite: 
Sellaista elämänpohdintaa vuosien tapahtumista.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot