Todellinen Rakkaus

Runoilija Ylva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sinä olet kyllä hivenen alfa-naaras, mutta jaat demokratiaa".
 

Rakkauden mehevin kirjaimin,
nimesi valuu ilmaan,
hiljaisina hetkinä,
kaikuna eilisen.

Suloudessaan kietoo,
seittiin sinihohtoiseen,
huulilla kastepisaroita
ja ikuinen lupaus.

Kuuma katse eksyneen,
polttaa tulisia kiviä,
ikuisuuden temppeleillä,
mieleni virroissa.

Se on vain yksi,
minun muiden joukossa,
poltteena sydämen,
kuiskauksena sydämen.

Selite: 
Pohdintaa rakkaudesta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot