sinistä syvempi

Runoilija pitterpat

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 15.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

valkeat polvet maalasi verellä
käpertyi sateen keräämään mereensä
heijastus pilvettömästä taivaasta ei erotukkaan
kun hiukset sipaisi silmiltään
tumman puuvillan muuttuessa yhä painavammaksi
posket pysyivät kuivina
kauniina aamuna
se maistui auringonpaisteelta
liian kitkerältä kahvilta
muttei lämmintä tuulahdusta tiedossakaan
vain siniset silmät

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot