asioita jotka ymmärrän

Runoilija pitterpat

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 15.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

hautaan kylmät sormenpääni
taitteitten alle
tiedätkö sen kiven vatsanpohjassasi
kohoan, laskeudun
jahtaan
jahtaan
silmäripsieni varjot
tanssivat poskillasi
miksi lopetit juoksemisen
olen viivaa, en ympyrää
liian yksinkertainen
lupaan pitää sinut takataskussani
vannon muistavani
mutten tahdo sinua enää

Selite: 
löysin tuntemattoman kirjoittaman "listan asioista joita en ymmärrä" ja petyin; ne tekivät täydellistä järkeä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot