rakettitiedettä

Runoilija pitterpat

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 15.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

seitsemäntoista ja sata,
ihonsa kauttaaltaan kananlihalla
purppurat mustelmat silmiensä alla
halusi vain pienen täydellisyytensä,
posliiniset nilkat balettitossuissansa
joka nanolla uudet raidat polvitaipeessa,
silmät lasiset ja painavat
kahdeksantoista ja sata,
yhdeksäntoista ja sata tyhjää lautasta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot