Nimetön

Runoilija Nimetön17

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2003
Viimeksi paikalla: 30.12.2016 15:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pää pystyyn ja uutta matoa koukkuun
 

jos askeleet eivät jätä jälkiä, niitä ei huomata
jos jättävät, ne peitellään .
miksei minun jälkiä voi jättää näkyviin
silloin muistaisin missä olen kävellyt
osaisin kotiini takaisin
mutta ei
ei minun jälkiä .
ne peittyvät
askeleeni eivät saa kulkea omia teitä ilman eksymistä
unohtakaa jo minut .
jäljet on mutta kukaan ei anna niiden näkyä
kukaan, varsinkaan sinä et anna sitä anteeksi
että välillä kuljen vääriä polkuja

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikki eivät ole valmiita ottamaan elämäänsä toisten ihmisten tekemiä jälkiä. Jotkut haluavat omia toisten jäljet kokonaan itselleen. Elä siinä sitten

Koskettava, haikea runo :(

 

Käyttäjän kaikki runot