Helpointa ja vaikeinta

Runoilija Nimetön17

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2003
Viimeksi paikalla: 30.12.2016 15:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pää pystyyn ja uutta matoa koukkuun
 

Jos menneisyyden unohtaminen olisi helppoa,
oppisinko koskaan mitään ?
unohtaisin kaikki haavat, kaikki tyhjät lauseet ilman kyyneleitä.
Ajatella, että et olisi silloin minkään työn arvoinen.
En tuntisi silloin, että ansaitsen sinut ja sinä minut.

Olisimme kaksi ajelehtivaa lauttaa tyynellä säällä.
Ei tunteiden myrskyjä, kyynelten sadetta.

Alan pikku hiljaa ymmärtämään :
vaikein ja helpoin asia elämässä on rakastaa sinua.
Pelkään, että lähdet.
Odotan, että jäät.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot