Kuin kotonaan

Runoilija Nimetön17

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2003
Viimeksi paikalla: 30.12.2016 15:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pää pystyyn ja uutta matoa koukkuun
 

Rikottiin se yhdessä.
Päivien toivo, rakkauden tunnustus
nyt kaulalla kipu, surun kuristus
Tukehduta, tukehduta elämä kokonaan
kipu viihtyy luonani kuin kotonaan.
Sääli, sitä aion vihata aina
ei muiden myötätunto mitään paina
Sieluni huutaisi jos voisi
ei sen huuto lohtua toisi
Kaikuisi kipeässä, tyhjässä kehossa
niin kauan kaikuisi kun olemme erossa

Olen sisältä kuollut, siis elossa ?
maailmaa ilman sinua elän pelossa .
Hukuta, hukuta minut kokonaan
kipu viihtyy luonani kuin kotonaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot