Sinulle

Runoilija Nimetön17

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2003
Viimeksi paikalla: 30.12.2016 15:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pää pystyyn ja uutta matoa koukkuun
 

Valaiset elämää, valaiset tietä
en enää iltoja yksin vietä.
Saan katsoa sinua, saan rakastaa
päivistä aikaasi varastaa.

Elämä keksitty kahdelle on
tuo aika ihmisten kohtalon

Valaiset aamuja valaiset mieltä
sydämet puhuvat yhteistä kieltä.
Saan katsoa sinua, saan koskettaa
koskaan en sitä tahdo lopettaa.

Elämä keksitty kahdelle on
tuo aika ihmisten kohtalon

Selite: 
hetkessä,...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot