päätepysäkki

Runoilija kinder

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Unohdettu asema

Ei junat pysähdy täällä

Kiitävät ohitse

Kohti suurta ja kaunista

Vaihtopysäkki

Täällä käydään vain kääntymässä

Odottamassa seuraavaa yhteyttä

Kohti loppullista päämäärää

Pieni sydän

Liian innokas luottamaan

Katsoo jokaista tulijaa

Toivoen että joku heistä

Olisi luonaan perillä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot