karibian aurinko

Runoilija kinder

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

juon teetä ja osallistun keskusteluun
nauran silloin kun muutkin nauravat
sytytän tupakan ja vedän savua keuhkoihini

silti sydämeni värisee
kuin pelkäisi henkensä edestä
tai olisi paleltumaisillaan

jos vain katsoisit
näkisit sen silmistäni
ne eivät osaa valehdella
eivät sinulle

jos vain katsoisit..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiehtova tunne runossasi.
Lukija jää odottamaan jatkoa...

 

Käyttäjän kaikki runot