piikkilanka

Runoilija kinder

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sä löysit kai tien yli kylmän muurin
ja sukelsit pumpuliin
suuntasit kohti sydäntä pientä
joka suojassaan piileskelee

miksi varoittanut en, vaikka tiesinkin sen
piikkilangan vanhan ja ruosteisen
itse sen kieputin särkyneen suojaksi
suojaksi suurien tunteiden

siihen törmäsit kovaa ja yllättäen
ja se pistelee, pistelee niin..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo!

ihana tämä runo
tästä pidin paljon
suosikkeihini sen suljen

hieno runo!

ihana tämä runo
tästä pidin paljon
suosikkeihini sen suljen

 

Käyttäjän kaikki runot