_ _ _ _

Runoilija kinder

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen etsinyt sua niin kauan
Liian kauan oon kuvaasi kaivannut
Kääntänyt kiven jos toisenkin
Pitkin polkuja pimeitä tallannut
Joko nyt on mun matkani määrässään
Joko nyt olen turvaani tullut
Ota viereesi väsynyt lepäämään
Ota vastaan tää sydän hullu

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot