Kysyjä

Runoilija Julma Tuhtori

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

öööööööööö......
 

Älä kysy, koska vastaus on
aina arvoituksellinen!
-paitsi- sä ja mä

Pukea rakastumista sanoiksi, on kuin törmäisi puuhun, jota ei enää ole.

Selite: 
vastaus Kultasein...
Kategoria: 
 

Kommentit

Aikas hienosti ilmaistu!
Pitää ihan tyrkätä synttärionnittelu tähän alle.

Tässä on hieno ote, jotain sellaista mihin täällä ei useinkaan törmää. Upea tekele.

hienoa, erilaista, piristävää;)

 

Käyttäjän kaikki runot