Game over, tilt!

Runoilija Julma Tuhtori

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

öööööööööö......
 

Kaunis tyttö Kiinasta asut kaukana minusta, lähellä itseäsi.
Kaunis tyttö Kiinasta juttelemme päivisin, säästä.

Mistä edes tiedän, että olet kaunis? Onko mielesi täynnä myrkkyä?
Vai minun? Olenko itse arvoisesi?

”Ei yhdistä meitä muu; kuin räjähtävä kuu.
Mielen aurinko -
Tumma taivas, joka vaihtaa paikkaa
päivä päivältä."

Kaunis tyttö Suomesta, asut lähellä minua, kaukana itsestäsi.
Kaunis tyttö Suomesta, juttelemme päivisin, filosofiaa.

Työ, yö, tahto ja pelko.
Politiikka ja tv-ohjelmat.
Tosi nastaa!

Pahat ajatukset eivät pelasta kuten yöllä kainalossasi.
Ja aamun helvetti...
Sekainen maha – Suihkun pelko.
Helvetti- Helvetin helvetti!!!

Tai...
Oikeastaan tämähän on ihan kiva paikka, joskus jopa selvinpäin...

Selite: 
vain sanoja sanoja...
Kategoria: 
 

Kommentit

paljon on sanottavaa tässä
pelkoja ja toiveita

 

Käyttäjän kaikki runot