Orjaton

Runoilija Julma Tuhtori

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

öööööööööö......
 

Pyytäessäsi apua he yrittävät auttaa. Kiroilet:"Kaikki täällä kuitenkin täytyy itse tehdä."
He tekevät sinusta yhteiskuntakelpoisen ja
kieltävät sinulta tupakanpolton paitsi, jos olet akateemisesti koulutettu.

Tehtaassa ei onneksi tarvitse polttaa salaa.
Yrität nukkua. Haet lohtua. Yrität toteuttaa itseäsi.
Kaiken jälkeen huomaat: "Olisinpa silloin..."
Kestävä kehitys toden totta. Et saanut luotua, et edes lyötyä. Se on osa ihmisen, joka on orjaton.

Selite: 
..nyt ei oikeen työt innosta nimim. 5. vuorolainen
Kategoria: 
 

Kommentit

Hmm... oikeastaan jotenkin pidin tästä, vaikka on vähän outo runoksi tai jotain.. mutta silti ihan kelpo. Ehkä multa menee loppu jotenkin ohi tms. mutta nooh..
Kiitos.

Hienoja kielikuvia runossasi ja hyvin tulee esille työn raskaus ja väsymys! Voimia sinulle!

 

Käyttäjän kaikki runot